MesoSonix

Rowe
Aparatul de mezoterapie virtuala MesoSonix de la Rowe aduce unic in estetica aplicata imbinarea a nu mai putin de 4 terapii spectaculoase pentru tratamente cu maxim de eficienta:
  • Mezoterapie virtuala;
  • Tratamentul cu ultrasunete;
  • CrioCool;
  • Terapia LED.

Cum functioneaza ?

MesoSonix
Mezoterapie virtuala MesoSonix utilizeaza doi curenti simultani, cu efecte complementare:
Curentul alternativ –rectangular care creeaza un fenomen numit electroporatie – cu alte cuvinte mareste porii de aproximativ 400 de ori. Acest curent alternativ determina o intensificare a fluxului sanguin tranzitoriu si este ideal pentru tratarea problemelor de flaciditate cutanata dar si in cazul celulitei.
Curentul galvanic sau continuu: este un curent cu amperaj mic a carui intensitate si directie raman constante in timp. Curentul galvanic poate fi folosit pentru vehicularea in interiorul tesuturilor a substantelor capabile sa se descompuna in ioni.

MesoSonix

Mezoterapie, Ultrasunete, Terapie LED, CrioCool
Tratamentul de mezoterapie virtuala reprezinta una dintre putinele terapii care actioneaza la nivelul dermului, o terapie inovatoare de exceptie, care permite introducerea de substante active pentru tratament. Tratamentul de mezoterapie virtuala la MesoSonix este un proces in doua faze: electroporatie si electroosmoza.
Prin mezoterapie virtuala substantele ajung in proportie de 95% in profunzime, reconstruind pielea si tesuturile. Aplicatii corporale si faciale cu rezultate vizbile instantaneu. Practic regenereaza fibrele de colagen, elastina si GAG (glicozaminoglicani). Cel mai important GAG este acidul hialuronic. El are capacitatea de a lega cantitati mari de apa, determinand hidratarea optima a pielii.
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deschis Luni-Vineri 9-17 si Sambata 9-14

Newsletter

Copyright © Lords & Ladies Beauty 2018-. All rights reserved.
Web design and hosting by ApexBit