Oxyjet

Nora Bode
Ingrediente active concentrate, special concepute pentru a satisface cerințele individuale ale pielii sunt aplicate, și profund aplicate în piele prin intermediul oxigenului hiperbaric - fără ac, blând, eficient și sigur !

Efect de durata

cu Oxyjet
Toate zonele cu probleme cosmetice pot fi tratate fără durere și fără efecte secundare. În funcție de pregătirea specială selectată, ridurile sunt umplute, petele de pigmentare sunt luminate sau petele sunt ușor îndepărtate. Depunerea ingredientelor active, profund în piele, are efecte pozitive pe o perioadă lungă de timp. În același timp, oxigenul oferă pielii o nouă energie și prospețime.

Natural si neinvaziv

Oxyjet - Nora Bode
Oxigenul hiperbaric transportă ingredientele active adânc în piele, penetrand interstițiile naturale dintre celule. Pielea nu este rănită în timpul acestui proces. Deja în 1997, Institutul de Biomedicina Fraunhofer, recunoscut internațional, a testat presiunea pulsată utilizată cu tratamentul OXYJET pe pielea umană. Un concentrat NORA BODE de ingrediente active a fost aplicat pe piele, apoi introdus în piele prin utilizarea diferitelor grade de presiune. Apoi, pielea a fost examinată. În urma rezultatelor acestor teste, presiunea OXYJET a fost reglată. Ingredientele active pătrund adânc în piele și formează un depozit - fără seringi și ace.
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deschis Luni-Vineri 9-17 si Sambata 9-14

Newsletter

Copyright © Lords & Ladies Beauty 2018-. All rights reserved.
Web design and hosting by ApexBit