Professional Combo

Electrostimulare
Aparatul de electrostimulare Professional Combo este varianta complexa a electostimulatorului Professional 24 Pads.
Permite efectuarea mai multor tipuri de tratamente: electrostimulare, impachetari si program combinat de electrostimulare si termoterapie.

Terapii de slabit 2 in 1

Electrostimulare si Termoterapie
Professional Combo aduce unic imbinarea a doua tipuri de terapii electrostimulare si termoterapie. Rolul combinarii celor doua terapii este de a eficientiza rezultatele.
Benzile termice aflate in componenta echipamentului reprezinta un avantaj in plus pentru persoanele ce nu suporta temperaturile foarte inalte caci permite localizarea zonelor cu probleme si aplicarea termoterapiei exact pe respectivele zone.
Foloseste in electrostimular curentul SLIM WAVE, avand ca rezultat direct slabirea in circumferinta, remodelarea corporala, tonifierea si eliminarea celulitei.

Caracteristicile aparatului

Professional Combo
Cele 9 programe presetate ofera posibilitatea alegerii unor programe de slabire generala dar si localizata – solduri, coapse, abdomen, alaturi de programe de relaxare, tonifiere, drenaj limfatic, fermitate bust si lifting facial nechirurgical; 24 de electrozi siliconati, cu o arie mare de acoperire, sunt usor de curatat si foarte fiabili. Ofera un grad sporit de confort pentru cliente si siguranta sporita; 3 benzi termice locale: una pentru abdomen si solduri, doua pentru picioare; Intensitatile reglabile diferit per electrod permit trecerea de la modulele automate la cel manual si conceperea a nenumarate programe, putand modifica nu doar frecventa ci si profunzimea contractiilor; Durata de tratament ajustabila: 15 – 30 – 45 – 60 de minute permit o si mai mare flexibilitate in compunerea tratamentelor.

Rezultate si beneficii

cu Professional Combo
Imbunatateste tonifierea musculara; Accelereaza sinteza de elastina si colagen si reda elasticitatea pielii; Reduce volumul adipocitelor si elimina aspectul capitonat al pielii; Remodeleaza corpul si reduce circumferinta zonelor-problema; Arde grasimile aflate in exces in organism si faciliteaza fluxul sanguin; Realizeaza un excelent drenaj limfatic, eliminand fluidele in exces si metalele grele; Calmeaza durerile musculare, ale articulatiilor, nevralgiile si durerile de spate; Ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si a altor probleme musculare; Echilibreaza tranzitul intestinal si creste rata metabolica; Ajuta la eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine; Trateaza ridurile din jurul ochilor si a gurii, a obrajilor cazuti, barbiei duble, a ridurilor de pe frunte si dintre sprancene.
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deschis Luni-Vineri 9-17 si Sambata 9-14

Newsletter

Copyright © Lords & Ladies Beauty 2018-. All rights reserved.
Web design and hosting by ApexBit