Cavitatia Slim Max

Liposuctia virtuala
Cavitatia se bazeaza pe unde acustice care genereaza valori mari de energie si creeaza efectul cavitational la nivelul celulelor adipoase. Cavitatia este renumita pentru efectele remarcabile in remodelare corporala, fiind supranumita si liposuctia virtuala.
Slim Max actioneaza cu frecventa cavitationala duala (25 si 40 Khz) pentru a distruge celulita si remodela tesuturile, dar si cu Terapie LED pentru maximizarea efectelor.
Terapia LED cu lumina rosie este excelenta pentru intensificarea efectului cavitatiei si obtinerea unor rezultate mai bune intr-un timp cu mult mai scurt.

Cavitatia

Liposuctia virtuala
„Procesul este asemanator cu ce se intampla intr-un pahar cu apa minerala. Bulele gazoase se ridica la suprafata lichidului si se sparg. Diferenta este ca la nivelul adipocitului (celula grasa), aceste bule elibereaza „gazul” intr-un spatiu inchis si provoaca ruperea membranei celulei. Materialul celular astfel dispersat se elimina pe cale naturala de organism, fiind preluat de limfa” ne spune Sorina Bratu – Training Manager ROWE.

Rezultatele cavitatiei

Slim Max
Este ideal ca tratamentul cu cavitatie sa fie urmat de o sedinta de drenaj limfatic pentru a asigura detoxifierea corecta a organismului. Rezultate: remodeleaza definitiv silueta; reduce adipozitatile localizate pentru totdeauna; elimina celulita; oxigeneaza tesuturile musculare; tonifica musculatura; ofera elasticitate epidermei; imbunatateste circulatia limfatica; confera regenerare celulara.
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deschis Luni-Vineri 9-17 si Sambata 9-14

Newsletter

Copyright © Lords & Ladies Beauty 2018. All rights reserved.
Web design and hosting by ApexBit