Tunel infrarosu

No Cellulite
Tunelul cu infrarosu No Cellulite este un aparat profesional pentru slabit in kilograme, cu infrarosii, pentru efect termic rapid si cu rezultate vizibile instant. Este practic o infrasauna cu efecte termice pentru slabit rapid si in kilograme si in centimetri. Ideala pentru tratamente anti celulita si pentru impachetari corporale.

Cum functioneaza ?

No Cellulite
Raze infrarosii patrund 5-6 cm cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase. Caldura foarte puternica generata de infrarosu topeste grasimile acumulate in exces de catre organism. Efectele tratamentului cu infrarosu sunt remarcabile: circulatia sangvina este mult imbunatatita, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slabeste in kilograme si in centimetri.

Aplicatii Tunel cu infrarosu

No Cellulite
Tratarea obezitatii si reducerea considerabila a greutatii corporale; Tratamente anti celulita cu rezultate vizibile rapid; Imbunatatirea circulatiei sanguine si intarirea sistemului imunitar; Accelerarea metabolismului si tranzitului intestinal; Balansarea aciditatii si alcalinitatii in organism.
Arde cel putin 750 de calorii in 40 de minute! Transpiratia generata in acest tunel elimina aproximativ 25-30% din toxine, metale grele si 70-75% din apa aflata in exces in organism.

Rezultate

No Cellulite
Eliminarea grasimilor, in timpul sedintelor, grasimea este topita ultrarapid si se produce o scadere radicala a volumului celulelor grase; eliminare celulita. Grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic, obtinandu-se o piele uniforma si tonifiata; accelerarea metabolismului genereaza arderi mai rapide metabolice. Rezultatul: slabit in kilograme accelerat; imbunatatirea circulatiei limfo-venoase; eliminarea substantelor nocive, toxine, deseuri metabolice; atenuarea durerilor de articulatii, musculare; purificarea si oxigenarea sangelui.
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deschis Luni-Vineri 9-17 si Sambata 9-14

Newsletter

Copyright © Lords & Ladies Beauty 2018-. All rights reserved.
Web design and hosting by ApexBit