UltraSoniQ

Remodelare corporala cu ultrasunete
Aparat de remodelare corporala cu ultrasunete UltraSoniQ lucreaza cu un milion de herti pe secunda, pentru a crea acelasi efect ca cel al unei diete. Efectul similar unei diete este dat de arderea grasimilor subcutanate cu energie cinetica generate de aceste micro-vibratii. Tratamentul de remodelare corporala cu ultrasunete se poate aplica pe toate zonele ce necesita sl?bire: abdomen, solduri, fund, coapse, brate, barbie, etc.

Tratament anticelulitic

cu ultrasunete
Imbina efectul termic provocat de ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din creme anticelulitice. Ultrasunete creeaza micro – vibratii invizibile percepute foarte usor pe epiderma, care penetreaza 4 -5 cm in grasimea subcutanata, spargand depozitele de grasime calcifiate. Practic, ultrasunetele creaza un micro – masaj, solicitand mecanic tesuturile care se incalzesc si defibrozeaza celulita. Tratament anticelulitic cu rezultate imediate oferite de UltraSoniQ.

Sonoforeza

UltraSoniQ
Presiunea acustica oferita de UltraSoniQ maximizeaza eficienta cremelor anticelulitice, antivergeturi, antiriduri, etc. Sonoforeza prin ultrasunete transporta mult mai usor ingredientele active direct la zona ce se doreste a fi tratata.

Rezultate

UltraSoniQ
Tratament anticelulitic prin inmuierea nodulilor celulitici si eliminarea lor; Remodelare corporala – redarea elasticitatii pielii; Efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei; Efect anticearcan si de lifting facial prin stimularea activitatii celulare, controleaza oxidarea celulara si activarea melaninei de sub piele. Permite patrunderea in profunzime a produselor profesionale aplicate pentru reducerea ridurilor si hidratarea epidermei; realizeaza o profunda sonoforeza – Ultrasunetele dubleaza eficienta ingredientelor active din cremele antirid, antivergeturi, anticelulita; activare a micro-circulatiei cutanate prin actiunea termica a tratamentului cu ultrasunete.
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deschis Luni-Vineri 9-17 si Sambata 9-14

Newsletter

Copyright © Lords & Ladies Beauty 2018-. All rights reserved.
Web design and hosting by ApexBit