Vibromatique

Rowe
Vibromatique este un aparat de vibromasaj excelent pentru tratamente anticelulitice. Desi este o terapie straveche, vibromasajul aplica automat miscari oscilatorii, ritmice, cu presiuni intermitente. Efectele sunt cu mult mai profunde decat in cazul unui masaj clasic.

Vibromasaj pentru

tratarea celulitei
Vibromasajul presupune aplicarea automata a tehnicilor de masaj asupra structurii musculare si a tesuturilor moi ale corpului. Astfel sunt realizate diferite tipuri de masaj: anticelulitic, drenaj limfatic, spargere a micro si macro nodulilor celulitici, tonifiere a tegumentului, fermitate musculara, peeling. Vibromatique este aparatul profesional de vibromasaj care asigura cele mai placute tratamente anti celulita si de tonifiere a musculaturii. Aparat de vibromasaj cu terapie anticelulitica, tonifiere, drenaj limfatic, remodelare corporala, pentru slabit in centimetri.

Rezultate si beneficii

Vibromatique
Elimina celulita si “sparge” nodulii celulitici permitand eliminarea lor prin drenaj limfatic; Combate oboseala prin aportul bogat de oxigen la nivelul sistemului sanguinic; accelereaza procesul de detoxifiere; Mareste elasticitatea musculara; Activeaza circulatia si acceleraza schimburile nutritive la nivel celular; Reduce stresul fizic, mental si tensiunea musculara; Creste nivelul de endorfina; Reduce anxietatile si inlatura depresiile; Imbunatateste capacitatea de concentrare; Defibrozeaza tesuturile; Sprijina procesul natural de eliminare a toxinelor; Revigoreaza psihicul si fizicul.
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deschis Luni-Vineri 9-17 si Sambata 9-14

Newsletter

Copyright © Lords & Ladies Beauty 2018-. All rights reserved.
Web design and hosting by ApexBit