Cavitatia (liposuctia virtuala)

Cavitatia, numita si liposuctia virtuala, este o terapie non-invaziva, ce reprezinta o alternativa excelenta la liposuctia clasica pentru eliminarea excesului de grasime localizata, distrugand celulele grase si ajutand la pierderea in centimetri la fiecare sedinta.
Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de inalta frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz si succesiva lor implozie, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Utilizand o frecventa de pana la 40 Khz, in numai cateva sedinte de tratament se poate modela un nou contur corporal.

Beneficiile cavitatiei

De la prima sedinta, cavitatia dezintegreaza tesutul adipos si remodeleaza corpul. In plus, reduce vizibil masa adipoasa. Nodulii celulitici si aspectul de coarja de portocala sunt eliminate. Tesutul subcutanat este oxigenat, cu ajutorul reactivarii microcirculatiei perifirice si al drenajului lichidelor stagnate.
Tratamentul cu cavitatie nu are un numar fix de sedinte; acesta poate varia de la persoana la persoana. In urma sedintelor se recomanda a se continua tratamentul la fiecare trei luni, ca forma de mentinere.

Recomandari cavitatie

Pentru persoanelor care apeleaza la tratamentul cu ultrasunete prin cavitatie li se recomanda:
  • Cu o zi inainte de tratament sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi.
  • Vreme de 72 de ore dupa tratament este total contraindicat sa fie consumate alimente cu un continut mare de grasimi.
Pentru obtinerea unor rezultate optime, este recomandat ca in acelasi interval de 72 de ore dupa fiecare sedinta de tratament de slabire sa fie consumate alimente sarace atat in grasimi cat si in zaharuri, dar cu continut ridicat in fibre (legume, fructe) precum si lichide neindulcite.
Imediat dupa tratament este recomandabil sa se bea aproximativ 2 litri de apa plata.

Contraindicatii cavitatie

Cavitatia este contraindicata pentru persoanele care sufera de astm brosic, diabet, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie, hipercolesterolemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, litiaza renala sau alte deficiente renale, leziuni dermatologice, cicatrici, hernie sau boli de piele in zona supusa tratamentului, anumite boli ereditare, epilepsie, dereglari ale tensiunii arteriale sau boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, stimulator cardiac sau alte dispozitive electronice implantate, interventii chirurgicale recente (4-7 luni), perioadele de sarcina sau menstruatie, alaptare, hemofilie sau tratament cu anticoagulante.
Cavitatie (Liposuctie virtuala)
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deschis Luni-Vineri 9-17 si Sambata 9-14

Newsletter

Copyright © Lords & Ladies Beauty 2018-. All rights reserved.
Web design and hosting by ApexBit