Impachetari Bruno Vassari

Procesul de impachetare corporala este un tratament ce ajuta la scaderea in centimetri, la modificarea formei si conturului corporal precum si la intarirea si tonifierea pielii.
Aceasta procedura presupune impachetarea in film osmotic sau benzi de bumbac si ulterior introducerea corpului sub termosauna, dupa aplicarea prealabila a formulelor active direct pe piele, in zonele cu probleme. Prin repetarea regulata a acestor proceduri se remodeleaza corpul, se disperseaza si se elimina toxinele ce cauzeaza celulita, pielea redevenind ferma.
La salonul Lords & Ladies impachetarile corporale pe baza de substante organice si anorganice naturale detoxifica organismul atât intern cât si extern printr-un proces trans-dermal natural, prin spargerea si eliminarea celulelor grase nedorite.

Beneficii

Impachetarile constau in combinarea a doua proceduri: termoterapia si impachetari cu creme cu un puternic rol reducator, ajutând la eliminarea toxinelor si a apei retinute in organism, a celulitei, ameliorarea vergeturilor. Prin eliminarea toxinelor si a apei din tesuturi, pielea va fi mai elastica, mai ferma iar aspectul de coaja de portocala se va diminua evident, vergeturile se amelioreaza si se previne aparitia unora noi.
Impachetarile se realizeaza cu produse profesionale din gama Bruno Vassari, cu efect de slabire si anticelulitic. Actiunea ingredientelor active continute in aceste produse este favorizata si amplificata de sauna locala cu ajutorul tunelului cu infrarosii.
Printre efectele cosmetice si curative ale impachetarilor corporale se numara: eliminarea mai rapida a surplusului in greutate; ajuta la eliminarea celulitei; tonifica musculature; prin efectul de termosudatie grabeste fenomenul de detoxificare a organismului; ajuta la penetrarea in profunzime a unor produse cosmetice active.

Etape

Realizarea unui peeling corporal pentru a inlatura celulele moarte si pentru a deschide porii in asa fel incat pielea sa fie receptiva si sa absoarba cremele ce urmeaza a fi aplicate. Peelingul se face la inceputul tratamentului si apoi o data pe saptamana.
In cea de-a doua faza, se foloseste crema de termosudatie, pentru tratamentul de termosuplete, aplicandu-se pe corp/piele intr-un strat fin printr-un masaj circular, pana cand este absorbita complet de piele. Se infasoara in film osmotic zonele pe care s-a aplicat crema de termosudatie si se sta la tunelul cu infrarosii timp de 45 minute.

Frecventa

O sedinta de tratament dureaza intre 50-60 minute, pentru un program intensiv de tratament fiind recomandate 10-12 sedinte cu o frecventa de 2-3 sedinte saptamânal, iar pentru intretinere se recomanda efectuarea unei sedinte pe saptamâna.
Impachetari Bruno Vassari
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deschis Luni-Vineri 9-17 si Sambata 9-14

Newsletter

Copyright © Lords & Ladies Beauty 2018-. All rights reserved.
Web design and hosting by ApexBit