Micropen (Mezoterapia cu ace)

Micropen este o tehnica ce actioneaza prin intermediul unui capat de unica folosinta cu 12 ace de aur de 18 k. Utilizarea Micropenului alaturi de substantele active prezente in cocktailuri, penetreaza straturile superioare ale pielii, ajuta la refacerea echilibrului natural al pielii, reface activitatea celulara si confera un aspect sanatos. Rezultatul este o piele care radiaza de sanatate, tonifiata si frumoasa.
Este un tratament bland al pielii, adica trateaza straturile profunde ale pielii fara a indeparta stratul superficial ca in cazul laserului sau peelingului chimic. Disconfortul este minim, recuperarea rapida iar rezultatele sunt comparabile cu cele ale tratamentelor laser.

Avantaje si beneficii

Tratamentul realizat cu Micropen prezinta anumite avantaje fata de tratamentele cu laser sau peeling chimic medical, astfel ca tratamentul nu afecteaza epidermul precum in cazul celui cu laser sau peelingului chimic medical, timpul de refacere este minim comparativ cu cel din urma procedurii ablative cu laser, iar tratamentul este mai putin costisitor comparativ cu laserul.
  • Fara efecte secundare nedorite,
  • Adancime controlata de penetrare a microacelor (0 – 2,75 mm),
  • Perioada de vindecare este scurta (roseata va persista de la cateva ore pana la cateva zile),
  • Refacerea generala a conditiei pielii prin regenerare cutanata intensa,
  • Penetrarea mai buna a substantelor medicale,
  • Poate fi folosita ca si terapie unica sau combinata cu alte terapii, asociat cu alte tratamente (tratamentul ridurilor, cicatricilor post acneice cu acid hialuronic, petelor, vergeturilor etc.)

Recomandari

Tratamentul cu micro-ace actioneaza asupra primelor 2 straturi ale pielii, epidermul – la exterior si dermul – stratul profund al pielii. Pentru un tratament eficient a diverselor conditii ale pielii trebuie sa ajungem in derm. Micropenul utilizat are ace fine ce penetreaza controlat epidermul, in acest fel avem acces direct la derm, unde isi au originea diversele probleme ale pielii.
Tratamentul este recomandat tuturor tipurilor de piele și poate fi folosit pe intreg corpul: fata, gat, decolteu, maini, cearcane sau zone extinse de pe corp in cazul vergeturilor si a pielii lipsite de tonus, celulita.
Dermoporatie
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deschis Luni-Vineri 9-17 si Sambata 9-14

Newsletter

Copyright © Lords & Ladies Beauty 2018-. All rights reserved.
Web design and hosting by ApexBit