Radiofrecventa

Radiofrecventa este cea mai noua tehnologie care are rezultate efective in cazul lipsei de fermitate si elasticitate a pielii.
Deoarece pielea este supusa continuu efectelor mediului inconjurator, tesuturile conective incep sa cada cauzand riduri si alte semne ale inaintarii in varsta.
Fibrele elastice ale pielii – colagenul si elastina – sunt produse de o celula a pielii numita fibroblast, radio frecventa stimuland aceste fibroblaste.

Rezultate

Radiofrecventa corporala are rezultate efective in cazul celulitei, tesutului adipos prin termopoliza selectivă (arderea graduală a grăsimilor stocate). Temperatura de la suprafaţa pielii este de 40°-42°C.
Radiofrecventa faciala produce o imbunatatire a aspectului, prin refacerea fermitatii pielii. Pe termen lung, aceasta incalzire accelereaza metabolismul fibroblastelor pentru a favoriza producerea unor noi fibre de colagen si tonifiaza pielea, care devine ferma, neteda, conturata, cu textura si aspect bine definite.
Efecte: rezultate în conturarea si remodelarea faciala si corporala pentru toate tipurile de piele si pentru orice vârsta; este un tratament non-invaziv; poate fi folosit pe orice parte a corpului; rezultate pe cicatricile de acnee; nu are efecte secundare; eficient si în tratament post liposuctie.

Frecventa

O sedinta de radio-frecventa dureaza 30 min. In tot acest timp, radiofrecventa penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen.
Incalzirea locala cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si in acelasi timp stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerind producerea de noi fibre de colagen si elastina.
Contractia fibrelor de colagen si regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit. Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung.
Radiofrecventa
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deschis Luni-Vineri 9-17 si Sambata 9-14

Newsletter

Copyright © Lords & Ladies Beauty 2018-. All rights reserved.
Web design and hosting by ApexBit