Terapia cu ultrasunete

Tratamentele cu ultrasunete sunt excelente pentru remodelarea corporale deoarece reprezinta una din putinele metode in cursul careia intalnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grasime calcifiate si de dizolvare simultana a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt.
Un tratament cu ultrasunete este foarte asemanator cu cele folosite in centrele medicale, doar ca in remodelarea corporala, Ultrasunetele penetreaza cu cativa milimetri mai in profunzime, ajungand la nivelul tesutului adipos unde se gaseste celulita. Ultrasunetele au efect vizibil asupra celulitei si vergeturilor.
Tratamentul anticelulitic cu ultrasunete imbina efectul termic provocat de ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din creme anticelulitice. Ultrasunetele creeaza micro – vibraţii invizibile (de la 1 Mhz – 3 Mhz, adica un milion vibratii pe secundă), percepute foarte uşor pe epidermă, care penetrează 4 -5 cm în grăsimea subcutanată, spărgând depozitele de grăsime calcifiate. Practic, acţionează asemeni unui micro – masaj, solicitand mecanic tesuturile care se incalzesc si defibrozeaza celulita.
Tratamentul cu ultrasunete se poate aplica pe toate zonele ce necesită slăbire: abdomen, şolduri, fund, coapse, braţe, bărbie, etc.

Beneficii

  • tratament anticelulitic prin inmuierea nodulilor celulitici si eliminarea lor;
  • reconturare a adipozitatilor localizate;
  • remodelare corporala prin eliminarea toxinelor din organism,
  • reda fermitatea, luminozitatea si elasticitatea pielii;
  • efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei;
  • efect de lifting prin stimularea activitatii celulare si activarea melaninei de sub piele;
  • realizeaza o profunda sonoforeza – ultrasunetele maresc de cateva ori eficienta ingredientelor active a produselor profesionale aplicate cu efect anticelulitic, antivergeturi, de fermitate sau hidratare;
  • activeaza microcirculatia cutanata prin actiunea termica si relaxeaza zonele incordate.

Frecventa

Tratamentul cu ultrasunete dureaza 15 minute/sedinta si se efectueaza, in general, in serii de 10 sedinte.
Imbinarea de tratamente cu ultrasunete cu impachetari sau o sedinta de electrostimulare conduce la maximizarea efectelor anticelulitice si antivergeturi.

Contraindicatii

Boli cardiace, boli ale pielii, spasmofilie, epilepsie, stimulator cardiac, implant metalic, tumori maligne, convalescenta dupa o operatie, tensiune arteriala anormala, varice pe zonele de tratament, sarcina, menstruatie, la mai putin de 1/2 ora de la servirea mesei.
Terapie cu ultrasunete
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deschis Luni-Vineri 9-17 si Sambata 9-14

Newsletter

Copyright © Lords & Ladies Beauty 2018-. All rights reserved.
Web design and hosting by ApexBit