Tratamentul anticelulitic Mantis

Tratamentul anticelulitic Mantis combină efectele câmpurilor magnetice și endomasajului, îmbunătățind fluxul sanguin și procesele metabolice, stimulând sistemul imunitar și ajutând regenerarea țesutului conjunctiv și muscular.
Tehnologia MRM oferă toate avantajele masajului manual, reproducând și sporind efectele datorită unei acțiuni mai profunde și mai constante. Endomasajul este o tehnică care combină aspirația pulsată ușoară a pielii cu o acțiune de rulare și derulare a pliurilor de piele, care poate fi efectuată cu frecvențe diferite și niveluri de putere în funcție de imperfecțiunea specifică sau de problema fizică care trebuie tratată.
Acțiunea rolelor mobilizează țesuturile, reactivând microcirculația și redeschizând canalele limfatice. Aceasta restabilește schimburile osmotice și oxigenarea corectă, stimulând fibroblastele și oferind rezultate incomparabile, de neegalat.

Tehnologie

Folosirea acestei tehnologii este rezultatul a peste 50 de ani de cercetare și experimentare în cele mai avansate institute de fizică medicală din lume. Câmpurile magnetice pulsate cu tehnologie de rezonanță magnetică au fost testate în laboratoarele noastre de cercetare pentru restaurarea celulară a funcțiilor și reconstrucția țesuturilor.
Această tehnologie acționează simultan asupra distanței provocate de deteriorarea celulelor și asupra efectului nedorit prin reglarea echilibrului electrochimic al celulelor și restabilirea permeabilității corecte a membranei celulare.
Tehnologia utilizează terapia câmpului magnetic cu impulsuri de frecvență foarte joasă, determinând interacțiunea cu structurile celulare și facilitând restaurarea condițiilor fiziologice. Membrana celulară facilitează schimbul de ioni, asigurând astfel că celulele primesc substanțele nutritive necesare. În membrana intracelulară, aceasta conduce la o producție optimă de ATP, care transportă energie către toate structurile celulare ale organismului. Țesuturile tratate primesc un flux crescut de sânge, cu stimularea fibroblastelor, asigurând un efect semnificativ de tonifiere și întărire asupra țesutului, precum și garantarea stabilității rezultatelor obținute.
În acest mod, schimbul de oxigen cu țesutul este crescut și, în același timp, toate substanțele toxice sunt drenate spre rinichi și alte organe pentru îndepărtare.

Indicatii

Tratamentul anticelulitic Mantis are un efect de întinerire și de întinerire asupra feței și a întregului corp care funcționează la nivel celular.
Infrumusetare: anti-imbatranire, modelarea și conturul, slăbire, drenaj, activarea locală a proceselor lipolitice, antioxidant; cantități crescute de acid hialuronic, numărul crescut de fibroblaste; intărește și îmbunătățește elasticitatea țesuturilor; creste apararea corpului; imbunătățește microcirculația
Corp: efectul de celulită și de coajă de portocală; piele flasca; vergeturi; retentie de apa; grăsimi locale; post-sarcina.
Față: indepartarea ridurilor; reda fermitate pielii; incetineste si chiar schimba efectele imbatranirii.
Terapeutic: reduce durerea, accelerează regenerarea țesutului conjunctiv și a mușchilor; drenaj limfatic; pre- și post-liposucție; dureri musculare și articulare; artrita, reumatismul; edem post-traumatic; inflamaţie; post-sarcina; reabilitarea accidentelor; reabilitarea postoperatorie; tratamentul pe termen lung al bolilor cronice sau inflamatorii.
Wellness: reduce stresul, eficace în tratarea tulburărilor de somn și a insomniei, reduce oboseala, imbunătățirea dispoziției, creșterea activității fizice și mentale.
Tratament anticelulitic Mantis
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deschis Luni-Vineri 9-17 si Sambata 9-14

Newsletter

Copyright © Lords & Ladies Beauty 2018-. All rights reserved.
Web design and hosting by ApexBit